tiistai 1. huhtikuuta 2014

Makuusoppi

Onkin hetki vierähtänyt, kun viimeksi olen ehtinyt tänne päivitellä remppakuulumisia. Kaikkee pientä ja jotain suurempaakin ollaan puuhailtu, kaikki ihanasti joka puolella hieman kesken.
Keittiön kaappien ovia edelleen maalailen, nyt jo alakaappien kimpussa. Eteiseen on asennettu Cello Smart liukuovet, joista laitan kuvia kunhan saamme viimeisetkin listat paikoilleen. Saunasta yritin ottaa teille kuvia, mutta kylläpä onkin hankalaa kuvata mustaa saunaa.


Viikonloppu ollaan enemmän laitettu yläkertaa kuntoon. Ystäväni Ässä kävi tekemässä rungon väliseinään oviaukkoineen.


Viljamin huoneesta puuttui ovi, Tässä onkin vierähtäny hetki kun ollaan mietitty kuinka onnistuu rakentamaan oviaukollinen seinä vinokattoiseen tilaan siten, että siihen saa vielä normaalikokoisen oven. Ja ettei Viljamin tarvitsisi viistoista vuotiaana kömpiä tyttöystävän kanssa huoneeseensa jostain koiraluukusta. Laitan tästäkin lisää kuvia kunhan ne (hiton) listat saadaan laitettua.

Mutta meidän makkari alkaa olemaan aikalailla valmis. Kolme seinää siistittiin perusvalkoisiksi Tikkurilan Joker -maalilla ja takaseinä myös Jokerilla mustaksi, joka jäi pohjamaaliksi Sandudd:n Hermitage Zara 31-589 tapetille. Siis aivan mielettömän helppo tapetti tapetoida, ja vielä hitsin hyvännäköinen.

Makkari oli aika ankea ennen :(


Kahdeksasta eurolavasta tehty sänky oli jo edellisessä kodissamme ja niillä on nukuttu jo kaksi vuotta, edelleen toimii hyvin. Lavat on käsitelty mustiksi kuultavalla Tikkurilan Kiva Kalustelakalla.


Sandudd:lta Hermitage Zara 31-589 tapettia


Lavojen toinen pää toimii yöpöytänä, joten päätimme sijoittaa valaisimet roikkumaan kattoon. Siinä toimii kivasti nää työmaavalaisimet, joiden korkeutta voi säädellä helposti tarvittaessa. 

Huoneesta löytyy vielä pieni lukunurkkaus ja meidän itse tekemät taulut.


Oikeanpuoleinen on Tatun teos ja vasemmalla mun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti