keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Peräkammarin pelihuone


Peräkammarin pelihuoneemme on vihdoin valmis. Mä oon hemmetin tyytyväinen tulokseen. Ostoslistalla on enää Lattiavalaisin sohvasängyn viekkuun. Valaisin sais olla mielellään vanha ja erikoinen tai vaikka värikäs retro. No, jatkan Huuto.net:n sekä Tori.fi:n selailua. Luovuusnurkkaan kitaran ja maalaustelineen taakse mulla on suunnitteilla kolmen taulun sarja, joka kuvastaa mun lapsuuttani.

Peräseinällä "rakkautta ensi silmäyksellä" -tapetti Sandudd:n  Kids at Home Marvel 70-265. Polkuauton ostin Viljamille 1 -vuotis synttärilahjaksi. Auto on saanut lisäväriä automaalarilla, perässä lukee Viljamin nimi. 



Tän pöydän ääressä on nyt tilaa lautapeleille. Takana oleva vanha kaappi on täynnä erilaisia pelejä. Pöytä on tehty vanhasta nelipeilisestä ovesta, jonka jätin "kulumaan" vesisateeseen ja sitten hioin pinnan mataksi. Klaukkalan Kehys ja Lasi Oy:sta ostettiin 6 mm:n lasi pöydän päälle ja Ikeasta mustat pukkijalat. Pöydän ympärille mahtuu kahdeksan tuolia. Lisää tuoleja pitää vielä etsiskellä kirpputoreilta, haluan nimittäin että jokainen on erilainen ja miksei yksi tai kaksi vihreäksi maalattua.


Kynttelikkö oli ennen sähköinen. Kun se lakkasi toimimasta, poistin lamput ja johdon, sekä maalasin mustaksi


Sohvasänky ostettiin patjoineen käytettynä. Tyynyihin olen itse painanut tekstejä sekä kirjaillut tähden ja patjan päällä valkoinen räsymatto.



Marjapuuron punaisesta pönttöuunista tuli musta. Ruskean lattian maalasin Betolux Akvalla harmaaksi. Ja vihertävänbeigenharmaat seinät on nyt tummanharmaat.

Ikean 55 cm:nen Jära -varjostimen  koristan kokonaan tekemilläni mustilla pitseillä. Pitsit on helpompi kiinnittää varjostimeen kun ne ensin kovettaa EriKeeperin ja veden seoksella.
Lampetit ostin edelliseen kotiimme. Maalattu mustiksi spraymaalilla. 


Antiikkinurkkauksesta löytyy vanhasta hyllyköstä mun keräilyesineitä; vanhat luistimet on mummolastani Vaalasta, kassakoneen löysin Huuto.net:n kautta




Istuessani juuri nyt tässä huoneessa, ihastelen tummia seiniä ja mieleen tulee kieltämättä että miksi en käyttäisi enemmänkin tummia värejä eikä ainoastaan siis tehosteena vaan koko huoneessa, Hhmm... Tein sellaisia huoneita vuosia sitten, jossain vaiheessa tuli kausi, että kotini seinät olivat valkoisia. Valkoiset jalka- ja kattolistat näyttävät muuten paljon paremmilta tummien seinien kanssa.


Tapetti: Sandudd Kids at Home, Marvel 70-265
Seinämaali: Tikkurilan Joker, himmeä, sävy TVT v496
Lattiamaali: Tikkurilan vesiohenteinen Betolux Akva, sävy TVT 1954 (pro grey)
Pönttöuunin maali: Tikkurilan Helmi, puolihimmeä kalustemaali, sävy TVT 0202 (musta)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti