perjantai 27. kesäkuuta 2014

TV-taso eurolavoista

Katseltiin kuukausia netistä tv-tasoja. Meidän kriteereihin sopivaa ei löytynyt (eipä yllätä). Leveys max 120, ei ovellista, ei korkea, yksinkertainen, mielellään vanhan näköinen.... ja se mikä kiinnosti oli aivan liian kallis. Siis olinhan mä jo alun alkaen miettinyt tasoa eurolavoista, mutta mutta kun niitä eurolavasisustusjutskia alkaa näkymään jo hieman liikaakin esim. sisustuslehdissä. Eurolavasängystä rupesin haaveilemaan jo noin 15 vuotta sitten, koska ne ovat olleet aina vahvasti osana mun työtä. No viimein sellaisen lavasängyn sain sitten edelliseen kotiimme ja eikös heti perään sellainen ollut Tampereen asuntomessuilla.

Lähdin suunnittelemaan tasoa sen perusteella kuinka se olisi toimivin, mutta missä myös näkyy että se on tehty lavoista. Lavan leveyshän on jo valmiiksi se 120, joten lankkuja ei tarvinnut lyhentää, joka olisi heti näkynyt lopputuloksessa. Selvää oli ettei kokonaista lavaa voinut mitenkään käyttää, koska se olisi ollut aivan liian syvä, joten lavat piti purkaa kokonaan.

Ostoslistalla on vielä valkoinen tai musta johtosuojus, jolla johdot saa piiloon tuolta takaa.

Asennuksessa käytettiin ruuveja ja liimaa.




Alle laitettiin kääntyvät renkaat ja taso lakattiin lopuksi kahteen kertaan värittömällä, himmeällä Tikkurilan Kiva kalustelakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti